Олег Олександрович Козак (Слово і Час, 2022)
12 березня 2022 р. після евакуації з
окупованого села Березівка Бучанського району Київської області загинули головний бібліограф відділу шевченкознавства Інституту літератури ім. Т. Г. Шевченка Олег Козак та його
неповнолітній син Ярослав. О. Козаку
5 квітня виповнилося б 52 роки.