Архангельська А. Femina cognita. Українська жінка у слові і словнику - Малаш, О. (Мовознавство, 2020)
Рецензія на книгу: Архангельська А. Femina cognita. Українська жінка у слові і словнику. Київ : Видавничий дім. Дмитра Бураго, 2019. 444 с.