Міжнародна конференція у Варшавському університеті - Бзорек, Д. (Слово і Час, 2022)
20 грудня 2021 р. на кафедрі україністики Варшавського університету відбулася ІІІ міжнародна конференція з циклу «Філософія буття і витривалості в его-документах українських письменників, художників, кінематографістів (від Орлика до сучасних)». Тема цьогорічної наукової зустрічі вчених з Польщі, України, Франції та Угорщини — «Автори щоденників як свідки доби».