Наші презентації (Слово і Час, 2022)
Животворне світло слова: збірник наукових студій пам’яті докторки філологічних наук Наталії Ростиславівни Мазепи; ЯРЕМЕНКО В. Наукова і епістолярна спадщина Бориса Грінченка; КАБКОВА О. В. Новелістика Вільяма Тревора; НАЄНКО М. Юрій Мушкетик: обраний дорогами; РОСОВЕЦЬКИЙ С. «Слово о полку Ігоревім» у взаємозв’язках із фольклором. VIVID LIGHT of the Word: Collection of Research Works in Memory of Doctor of Philology Nataliia Mazepa; V. YAREMENKO. Scholarly and Epistolary Heritage of Borys Hrinchenko; O. KABKOVA. Short Stories by William Trevor; M. NAIENKO. Yurii Mushketyk: Chosen by the Roads; S. ROSOVETSKYI. “The Tale of Igor's Campaign” in its Relations with Folklore.