Нетиповий шлях у математику (до 85-річчя академіка НАН України Є. Я. Хруслова) - Котляров, В.П.; Фельдман, Г.М. (Вісник НАН України, 2022)
7 січня 2022 року виповнюється 85 років видатному вченому-математику в галузі математичної фізики, лауреату Державної премії України в
галузі науки і техніки (1989), лауреату двох іменних премій НАН України: ім. М.М. Крилова (1996) та ім. М.О. Лаврентьєва (2007), заступнику
академіка-секретаря Відділення математики НАН України (з 2009), головному науковому співробітнику Фізико-технічного інституту низьких
температур ім. Б.І. Вєркіна НАН України, доктору фізико-математичних
наук (1976), професору (1979), академіку НАН України (2003) Євгену Яковичу Хруслову. January 7, 2022 marks the 85th anniversary of the outstanding mathematician in the field of mathematical physics, winner
of the State Prize of Ukraine in Science and Technology (1989), the M.M. Krylov Prize of the NAS of Ukraine (1996)
and the M.O. Lavrentyev Prize of the NAS of Ukraine (2007), Deputy Academician-Secretary of the Department of
Mathematics of the National Academy of Sciences of Ukraine (since 2009), Chief researcher of the B. Verkin Institute for
Low Temperature Physics and Engineering of the NAS of Ukraine, Doctor of Physical and Mathematical Sciences
(1976), Professor (1979), Academician of the NAS of Ukraine (2003) Ievgen Ya. Khruslov.