80-річчя члена-кореспондента НАН України В. В. Шевченка (Вісник НАН України, 2022)
11 cічня 2022 р. виповнюється 80 років відомому вченому в
галузі полімерної хімії, професору, доктору хімічних наук, заслуженому діячу науки і техніки України, лауреату Державної
премії України, члену-кореспонденту НАН України Валерію
Васильовичу Шевченку.