Із зали засідань Президії НАН України (22 грудня 2021 р.) (Вісник НАН України, 2022)
На засіданні Президії НАН України 22 грудня 2021 року розглядалися такі питання: наукові повідомлення молодих
учених установ НАН України
(доповідачі — доктор фізико-математичних наук В.В. Семінько, доктор
біологічних наук Р.Р. Панчук,
доктор економічних наук І.Ю. Підоричева); системні ризики
в нестабільному суспільстві:
соціальні та культурно-інформаційні виміри (доповідач — доктор
соціологічних наук Л.Г. Скокова); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними грамотами НАН України
і Центрального комітету профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.