Із зали засідань Президії НАН України (12 січня 2022 р.) (Вісник НАН України, 2022)
На засіданні Президії НАН України 12 січня 2022 року розглядалися такі питання: про стан реалізації заходів з
реформування НАН України (доповідач — академік НАН
України А.Г. Загородній); математичні моделі та методи
динаміки рідини в рухомих резервуарах (доповідач —
академік НАН України О.М. Тимоха); про розвиток в Україні
неприскорювальної фізики елементарних частинок
(доповідач — доктор фізико-математичних наук
Ф.А. Даневич); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними грамотами НАН України і
Центрального комітету профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік
НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.