Із зали засідань Президії НАН України (26 січня 2022 р.) (Вісник НАН України, 2022)
На засіданні Президії НАН України 26 січня 2022 року розглядалися такі питання: про виконання цільової програми
наукових досліджень НАН України «Матеріали для
медицини і медичної техніки та
технології їх отримання і використання» на 2017—2021
роки (доповідач — академік НАН України С.О. Фірстов); високопотужні джерела струму
на базі суперконденсаторів (доповідач — член-кореспондент
НАН України Ю.А. Малєтін); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними грамотами НАН України і
Центрального комітету профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.