75-річчя члена-кореспондента НАН України В. М. Уварова (Вісник НАН України, 2022)
14 квітня 2022 р. виповнюється 75 років відомому вченому в
галузі фізики та хімії твердого тіла доктору фізико-математичних наук, професору, лауреату Державної премії України
в галузі науки і техніки, члену-кореспонденту НАН України
Віктору Миколайовичу Уварову.