75-річчя члена-кореспондента НАН України Є. Ф. Венгера (Вісник НАН України, 2022)
19 квітня виповнюється 75 років відомому вченому в галузі
сенсорної та функціональної електроніки доктору фізико-математичних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Євгену Федоровичу Венгеру.