75-річчя члена-кореспондента НАН України І. О. Шевчука (Вісник НАН України, 2022)
29 квітня виповнюється 75 років відомому фахівцю в галузі математичного аналізу, лідеру всесвітньо відомої української школи з теорії наближень, одному з фундаторів теорії формозберігаючого наближення, доктору фізико-математичних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Ігорю Олександровичу Шевчуку.