Порівняння електрохімічної поведінки електродів на основі різних вуглецевих матеріалів у водних розчинах електролітів - Федоришена, О.М.; Панов, Е.В.; Новоселова, І.А. (Украинский химический журнал, 2006)
Досліджено електрохімічну поведінку електродів на основі плівок аморфного вуглецю а-С, монокристалічного напівпровідникового алмазу, композитів із мікро- та нанопорошків алмазу в розчинах електролітів 1 M KCl, 0.5 M H₂SO₄, K₃Fe(CN)₆—K₄Fe(CN)₆ та Ce(SO₄)₂—Ce₂ (SO₄)₃. Исследовано электрохимическое поведение электродов на основе пленок аморфного углерода а-С, монокристаллического полупроводникового алмаза, композитов из микро- и нанопорошков алмаза в водных растворах электролитов 1 M KCl, 0.5 M H₂SO₄, K₃Fe(CN)₆—K₄Fe(CN)₆ и Ce(SO₄)₂—Ce₂ (SO₄)₃. The electrochemical behavior of the electrodes on the basis of amorphous carbon films a-C, monocrystalline semiconductor diamond, the composites from the micro- and diamond nanopowders in the aqueous solutions of the electrolytes 1 M KCl, 0.5 MH2SO4, H₂SO₄, K₃Fe(CN)₆—K₄Fe(CN)₆ and Ce(SO₄)₂—Ce₂ (SO₄)₃ has been investigated.