Морозова Д. «Покажи мені людину». Антропологія Антіохійської школи та її спадщина у Київській традиції - Сироїд, Д. (Сiверянський літопис, 2022)
Рецензія на книгу: Морозова Д. «Покажи мені людину». Антропологія Антіохійської школи та її спадщина у Київській традиції. Київ: ДУХ І ЛІТЕРА, 2021. 560 с.