Чистяков В. Митрополит Арсеній Мацієвич (1697–1772): історіографічний аспект. Монографія - Гордієнко, Д. (Сiверянський літопис, 2022)
Рецензія на книгу: Чистяков В. Митрополит Арсеній Мацієвич (1697–1772): історіографічний аспект. Монографія. Чернігів: SCRIPTORIUM, 2020. 108 c. – (Науковий альманах «Чернігівські Афіни». Вип. 8).