Боровик М., Боровик А. Чернігівський державний педагогічний інститут в системі підготовки педагогічних кадрів (1954–1998 рр.) - Половець, В. (Сiверянський літопис, 2022)
Рецензія на книгу: Боровик М., Боровик А. Чернігівський державний педагогічний інститут в системі підготовки педагогічних кадрів (1954–1998 рр.). Київ: «Видавництво Людмила», 2019. 272 с.