К 70-летию академика НАН и АПН Украины В.В. Скопенко (Украинский химический журнал, 2006)
18 грудня виповнилося 70 років видатному вченому в галузі координаційної хімії, хімії високотемпературних оксидних матеріалів доктору хімічних наук, професору, академіку НАН та АПН України Віктору Васильовичу Скопенку.