Метод знаходження густини розподілу мас планети з урахуванням стоксових сталих до четвертого степеня - Фис, М.М.; Фоца, Р.С.; Согор, А.Р.; Волос, В.О. (Геодинаміка, 2008)
Описаний алгоритм побудови модельних розподілів густини планети з урахуванням стоксових сталих четвертого порядку. Описан алгоритм построения модельных распределений плотности планеты с учетом стоксовых постоянных четвертого порядка. The algorithm for planets density distributions construction with using of Stoke’s constant of fourth order is presented.