Із зали засідань Президії НАН України (6 квітня 2022 р.) (Вісник НАН України, 2022)
На засіданні Президії НАН України 6 квітня 2022 року розглядалися такі питання: про Національну доповідь НАН
України «Національна стійкість України: стратегія відповіді на
виклики та випередження гібридних загроз» (доповідач —
академік НАН України С.І. Пирожков); технологія дистанційного
виявлення мін на основі аналізу матеріалів зйомки з безпілотних
літальних апаратів: стан та
перспективи (доповідач — член-кореспондент НАН України М.О. Попов); поточні питання.