Із зали засідань Президії НАН України (13 квітня 2022 р.) (Вісник НАН України, 2022)
На засіданні Президії НАН України 13 квітня 2022 року розглядалися такі питання: стан біобезпеки в Україні
та шляхи її поліпшення (доповідач — академік НАН
України С.В. Комісаренко); правові аспекти протидії
російській агресії та відновлення
територіальної цілісності України (доповідач — доктор
юридичних наук О.В. Кресін); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету
профспілки працівників НАН України (доповідач — академік
НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.