Із зали засідань Президії НАН України (20 квітня 2022 р.) (Вісник НАН України, 2022)
На засіданні Президії НАН України 20 квітня 2022 року розглядалися такі питання: щодо наслідків тимчасової
окупації території зони
відчуження Чорнобильської АЕС
(доповідач — академік НАН
України А.В. Носовський); науково-технічні проблеми
підвищення експлуатаційних та технічних характеристик
двигунів для авіаційної техніки (доповідач — кандидат
технічних наук Ю.І. Торба); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними грамотами НАН України і
Центрального комітету профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.