Про підсумки виконання науково-технічних проєктів установ НАН України у 2021 році (стенограма доповіді на засіданні Президії НАН України 4 травня 2022 р.) - Богданов, В.Л. (Вісник НАН України, 2022)
Доповідь присвячено підсумкам виконання науково-технічних проєктів
установ НАН України в 2021 р. Наведено приклади отриманих результатів, які свідчать, що така форма організації та фінансування науково-технічних робіт виявилася досить ефективною і може сприяти, поряд з
виконанням госпдоговірної тематики та контрактів із закордонними замовниками, комерціалізації науково-технічних розробок Академії. The report is devoted to the results of scientific and technical projects of the institutions of the NAS of Ukraine in 2021.
Examples of the results are given, which show that this form of organization and financing of scientific and technical
work was quite effective and can contribute, along with economic contracts and contracts with foreign customers, to the
commercialization of scientific and technical developments of the Academy.