75-річчя академіка НАН України О. Є. Бєляєва (Вісник НАН України, 2022)
25 червня 2022 р. виповнюється 75 років відомому фізику-експериментатору, професору, доктору фізико-математичних наук,
лауреату Державної премії України, премії академій наук України, Білорусі і Молдови, премій НАН України ім. В.Є. Лашкарьова та ім. Н.Д. Моргуліса академіку НАН України Олександру Євгеновичу Бєляєву.