80-річчя члена-кореспондента НАН України Н. Д. Панкратової (Вісник НАН України, 2022)
3 червня виповнюється 80 років доктору технічних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Наталії Дмитрівні
Панкратовій.