60-річчя члена-кореспондента НАН України А. А. Дороговцева (Вісник НАН України, 2022)
24 червня виповнюється 60 років видатному українському математику, доктору фізико-математичних наук, професору, лауреату Державної премії України, члену-кореспонденту НАН України Андрію Анатолійовичу Дороговцеву.