60-річчя члена-кореспондента НАН України В. В. Захаренка (Вісник НАН України, 2022)
31 липня 2022 р. виповнюється 60 років директору Радіоастрономічного інституту НАН України, заступнику академіка-секретаря Відділення фізики і астрономії НАН України, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, доктору
фізико-математичних наук члену-кореспонденту НАН України Вячеславу Володимировичу Захаренку.