Із зали засідань Президії НАН України (11 травня 2022 р.) (Вісник НАН України, 2022)
На засіданні Президії НАН України 11 травня 2022 року розглядалися такі питання: про наукові космічні
дослідження в Україні (доповідач — академік НАН
України Я.С. Яцків); проблеми збереження та
ефективного використання якісних підземних вод у
контексті водної безпеки України (доповідач — академік
НАН України В.М. Шестопалов); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними грамотами НАН України і
Центрального комітету профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік
НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.