Із зали засідань Президії НАН України (25 травня 2022 р.) (Вісник НАН України, 2022)
На засіданні Президії НАН України 25 травня 2022 року розглядалися такі питання: про перспективи розвитку літієвого виробництва та хімічних джерел струму в Україні (доповідачі — доктор геологічних наук В.О. Сьомка і доктор хімічних наук С.О. Кириллов); феноменологія війни Росії проти України як об’єкт гуманітарних досліджень (доповідач — доктор історичних наук О.Є. Лисенко); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.