Про методику гравіметричного моніторингу змін у будові геологічного середовища - Анікеєв, С.Г. (Геодинаміка, 2008)
У роботі розглянуто методичні питання геологічної інтерпретації матеріалів гравіметричного моніторингу та результати її застосування, спираючись на досвід автора у створенні і використанні комп’ютерних технологій гравіметричного моделювання. В работе рассмотрены методические вопросы геологической интерпретации материалов гравиметрического мониторинга и результати ее применения, основываясь на опыте автора в создании и использовании компьютерных технологий гравиметрического моделирования. In the paper the methodical questions of gravity’s monitoring data geological interpretation and results of its applications are considered which was based on the author’s experience in the creating and using of computer technologies of gravity modeling.