Моделі творення нових слів (на матеріалі словників «Нові і актуалізовані слова та значення») - Лозова, Н. (Лексикографічний бюлетень, 2012)
У статті робимо спробу дослідити новоутворення, що увійшли до складу словників «Нові і актуалізовані слова та значення» за 2010 та 2011 роки (останній – у рукописі). Йдеться про лексеми, що є похідними до вже зафіксованих у словниках. In this article we explore neoformations, which are entered to the dictionaries materials «New and actualized words and meanings» by 2010 and 2011 years (the last one – as the manuscript). Viewed lexemes are derivatives of the already fixed words in dictionaries. There are two of world-building families of neoformations taken from the dictionaries materials of new words by 2011.