Матеріали до "Словника граматичного керування дієслів" - Колібаба, Л.М.; Фурса, В.М. (Лексикографічний бюлетень, 2013)
У попередньому випуску «Лексикографічного бюлетеня» (Вип. 20. – К., 2011. – С. 208-221) опубліковано теоретичні засади та принципи укладання «Словника граматичного керування дієслів». У цьому випуску пропонуємо зразки нових укладених словникових статей граматичного керування дієслів. The article is devoted to theoretical bases and principles of compilation of the first modern Ukrainian linguistic Dictionary of grammatical government of verbs. The structure of vocabulary entries is thoroughly described. The specimens of the vocabulary entries of grammatical government of verbs are offered.