Невідомий словник рим, укладений В.В. Лутковським - Мовчун, Л.В. (Лексикографічний бюлетень, 2014)
Метою нашого дослідження є висвітлення невідомої сторінки історії української римографії та введення в науковий обіг одного з виявлених нами неопублікованого словника рим І. П. Котляревського, укладеного в 1969 р. В. В. Лутковським, а також повернення його імені в історію науки. The article is devoted to the unknown handwriting «Ivan Kotliarevsky Rhyming Dictionary» compiled by philologist Volodymyr Lutkovsky in 1969. We used the author’s method of manuscript analysis, consisting of three blocks. The rhyming dictionary introduced in scientific everyday life will help reconstruct Ukrainian rhymography history.