Сучасні українські "мислеквіти" в лексикографічному доробку Анатолія Нелюби - Сніжко, Н.В. (Лексикографічний бюлетень, 2014)
Рецензія на словник: Словотворчість незалежної України. 1991–2011: Словник / Укладач А. Нелюба. — Х.: Харківське історико-філологічне товариство, 2012. — 608 с.