Рецензія на книгу Соколова Д.В. «Таврида, обагрённая кровью. Большевизация Крыма и Черноморского флота в марте 1917 — мае 1918 г.» (Москва, Посев, 2013. — 272 с.) - Бикова, Т.Б. (Проблеми історії України: факти, судження, пошуки, 2013)
У даній рецензії робиться аналіз монографії Д. Соколова, присвячений проблемам історії Криму періоду революції, вивченню жахів першої хвилі «червоного терору», котра панувала на території півострову наприкінці
1917 — на початку 1918 рр. В данной рецензии проводится анализ монографии Д.Соколова, посвящённой
проблемам истории Крыма периода революции, изучению ужасов первой волны
„красного террора”, которая захлестнула полуостров в конце 1917 — начале 1918 гг. The present review analyzed Sokolova’s monograph devoted to history of Crimea during
revolution. The author investigated the horrors of first wave of «red terror» that cover the
whole peninsula at the end 1917 — at the beginning of 1918.