Ремесло олігарха, або Апологія великого бізнесу. [Володимир Головко Українські фінансово-промислові групи в модернізаційних процесах. — К.: Інститут історії України, 2012. — 416 с.] - Галь, Б.О. (Проблеми історії України: факти, судження, пошуки, 2013)
Рецензія на монографію Головко В. Українські фінансово-промислові групи в модернізаційних процесах. — К.: Інститут історії України, 2012. — 416 с. Рецензия на монографию Головко В. Украинские финансово-промышленные группы в модернизационных процессах 1991–2009 гг. — К.: Институт истории Украины, 2012. — 416 с. Review of book Golovko V. Ukrainian Financial-Industrial Groups in Modernization’s Processes of 1991–2009. — Kyiv, Institute of History of Ukraine, 2012. — 416 p.