Документи і матеріали з історії відносин між УСРР та РСФРР у 1917–1923 рр.: джерелознавчий аналіз - Єфіменко, Г.Г. (Проблеми історії України: факти, судження, пошуки, 2015)
Аналізуються друковані джерела з історії відносин між УСРР та РСФРР у
1917–1923 рр. Окремо звертається увага на доступність документів в електронних бібліотеках, розглядаються можливості з пошуку необхідних матеріалів в електронних каталогах низки відомих бібліотек України та Росії. Анализируются печатные источники по истории отношений между УССР и
РСФСР в 1917–1923 гг. Отдельно обращается внимание на доступность документов в
электронных библиотеках, рассматриваются возможности по поиску необходимых
материалов в электронных каталогах ряда известных библиотек Украины и России. The published sources devoted to the history of relations between Ukrainian SSR and
RSFSR in 1917–1923 are analyzed. The main attention paid to the free access to the majority
of documents in electronic libraries as well as the possibility of search of these documents in
electronic catalogues of the well-known libraries of Ukraine and Russia.