Підготовка виборів до Всеросійських Установчих зборів в 1917 р. в Подільській губернії - Зенич, І.В. (Проблеми історії України: факти, судження, пошуки, 2015)
У статті на основі архівних документів і матеріалів місцевої преси розкриваються основні етапи підготовки виборів до Всеросійських установчих зборів у Подільському виборчому окрузі в 1917 р. В статье на основе архивных документов и материалов местной прессы раскрываются основные этапы подготовки выборов во Всероссийское Учредительное собрание в Подольском избирательном округе в 1917 г. On the basis of archival documents and records of the local press the author revealed the main stages of the preparation of the elections to the All-Russian Constituent Assembly election in the Podolsk district іn 1917.