Біблійні інновації в публіцистиці Євгена Сверстюка (матеріали до «Словника мови творчої особистості) - Козирєва, З. (Лексикографічний бюлетень, 2018)
У поданих нижче матеріалах пропонуємо нові лексичні і фразеологічні одиниці біблійного походження, не засвідчені у сучасних загальномовних тлумачних словниках.