Лексикографічне відображення тематичної групи «Людина» за творами Григора Тютюнника (словникові матеріали) - Дідун, Л. (Лексикографічний бюлетень, 2018)
Словникові матеріали є фрагментом лексикографічного опрацювання творчості Григора Тютюнника у «Словнику мови творчої особистості ХХ – початку ХХІ ст.» й відображають тематичну групу «Людина». Подані одиниці описують людину з огляду на її професію, рід заняття, вік, уподобання, особливості характеру, поведінки, зовнішнього вигляду тощо.