З нагоди 75-річчя з дня народження доктора економічних наук, старшого наукового співробітника, академіка АЕН України Харазішвілі Юрія Михайловича (Економічний вісник Донбасу, 2022)
4 листопада 2021 року виповнилося 75 років видатному вченому-математику-економісту, доктору економічних наук, кандидату технічних наук, старшому науковому співробітнику, головному науковому співробітнику Інституту економіки промисловості НАН України, академіку Академії Економічних Наук України Харазішвілі Юрію Михайловичу. .