Методи високих порядків для розв’язування задач Коші та багатомірних крайових задач за допомогою асимптотично-розв’язуючих операторів - Бейко, І.В.; Зінько, П.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2008)
Побудовані чисельні методи підвищеної точності для розв’язування багатовимірних крайових задач і задач Коші з використанням асимптотично-розв’язуючих операторів. Numerical high-order methods for solution of multi-dimensional boundary and Cauchy problem are developed by implementation of asymptotic solve-operators.