Матеріали про Михайла Драгоманова в журналі "Україна” 1907 р. - Усенко, П.Г. (Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст., 2017)
Це повідомлення присвячене дотичним М. Драгоманова публікаціям на
сторінках місячника “Україна” протягом його ініціювання 1907 р. Текст акцентовано вирізняє біографічні факти у пов’язанні з національною проблематикою. This communication is dedicated to the publications about M. Dragomanov on
pages of monthly “Ukraine” during initiation 1907. Its text lightens up biographical
facts with national problems.