Апроксимація компактнозначного відображення відношеннями елементів двох множин однозначних відображень - Гнатюк, Ю.В.; Гудима, У.В.; Гнатюк, В.О. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2008)
Встановлено необхідні, достатні умови та критерії екстремального елемента для задачі найкращої рівномірної апроксимації неперервного компактнозначного відображення відношеннями елементів двох множин неперервних однозначних відображень. In article we established the necessary and sufficient conditions and criteria of the element of the best uniform rational approximation of continuous compact-valued map.