Інтегральні зображення розв’язків стаціонарних задач теплопровідності для обмежених кусково-однорідних просторових середовищ - Громик, А.П.; Конет, І.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2008)
Методом інтегральних перетворень побудовано точні аналітичні розв’язки стаціонарних задач теплопровідності для обмежених кусково-однорідних просторових середовищ. he method of integral transformations builds the exact analytical solution of stationary task of heat conductivity for the limited multi-layer space areas.