Дослідження кислотності тіоамідів, що містять активну метиленову групу - Брицун, В.М.; Дорощук, В.О.; Богдан, Н.В.; Зайцев, В.М.; Лозинський, М.О. (Украинский химический журнал, 2007)
Методом pH-метричного титрування в суміші ДМСО—Н₂О (1:1) і розрахунку за допомогою програми ACDLAB 4.0 були досліджені константи кислотності тіоамідів, що містять активну метиленову групу. Методом pH-метрического титрования в смеси ДМСО—Н₂О (1:1) и расчета с помощью программы ACDLAB 4.0 были исследованы константы кислотности ряда тиоамидов, содержащих активную метиленовую группу. The constants of the acidity of thioamides containing active methylene group were investigated by pH-metric titration and program ACDLAB4.0.