Внутрішньомолекулярна і міжмолекулярна автоконденсації 3-оксо-3-R¹-N-R²-пропантіоамідів - Брицун, В.М.; Борисевич, А.М.; Лозинський, М.О. (Украинский химический журнал, 2007)
3-Оксо-3-R¹-N-R²-пропантіоаміди, в залежності від їх структури і температурних умов, у кислому середовищі самоконденсуються з утворенням 4-метил-6(7)-R-1,2-дигідрохінолін-2-тіонів, ди(4-метил-7-R-2-хіноліл)дисульфідів і 1-алкіл-5-(N-алкіламінотіокарбоніл)-4,6-діарил-1,2-дигідропіридин-2-тіонів. 3-Оксо-3-R¹-N-R²-пропантиоамиды в зависимости от их структуры и температурных условий в кислой среде самоконденсируются с образованием 4-метил-6(7)-R-1,2-дигидрохинолин-2-тионов, ди(4-метил-7-R-2-хинолил)дисульфидов и 1-алкил-5-(N-алкиламинотиокарбонил)-4,6-диарил-1,2-дигидропиридин-2-тионов. 3-Oxо-3-R¹-N-R²-propanthioamides undergo autocondensation in acid medium with formation of 4-methyl-6(7)-R-1,2-dihydroquinolin-2-thiones, di(4-methyl-7-R-2-qiunolyl)disulfides and 1-alkyl-5-(N-alkylaminothiocarbonyl)-4,6-diaryl-1,2-dihydropyridin-2-thiones in dependence of their structure.