Тенденції розвитку фізико-неорганічної хімії в Україні (виїзна сесія наукової ради НАН України з проблеми "Неорганічна хімія") - Коваль, Л.Б.; Глущак, Т.С. (Украинский химический журнал, 2007)
24—26 квітня 2007 року в Миргороді відбулася виїзна сесія наукової ради НАН України з проблеми “Неорганічна хімія” (сумісно з науковою радою НАН України з проблеми “Електрохімія”), в організації якої прийняли участь Інститут загальної та неорганічної хімії ім. В.І. Вернадського НАН України, Полтавський національний технічний університет ім. Ю. Кондратюка. Присвячена Всеукраїнському фестивалю науки сесія проходила за тематикою „Розвиток фізиконеорганічної хімії” у форматі дискусійних круглих столів. У роботі сесії взяли участь 36 вчених.