Обчислення невласних інтегралів за власними елементами гібридного диференціального оператора Лежандра-Ейлера на полярній осі r ≥ R0 > 0 - Тарновецька, О.Ю. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2008)
Методом порівняння розв’язків, побудованих на полярній осі r ≥ R0 > 0 з однією точкою спряження для сепаратної системи диференціальних рівнянь Лежандра та Ейлера методом функцій Коші й методом відповідного гібридного інтегрального перетворення, обчислено поліпараметричну сім’ю невласних інтегралів. By the method of comparison of decisions, built on the arctic landmark of r ≥ of R0 > 0 with the one point of interface for the separate system of differential equalizations of Legendre and Euler by the method of functions Cauchy and by the method of the proper hybrid integral transformation, polyparameter family of known integrals is calculated.