Перенесення йонів натрієвої солі фторурацилу в системі желатин—вода - Тевтуль, Я.Ю.; Сенютович, Р.В.; Водянка, В.Р.; Борук, І.І.; Кривчанський, В.І. (Украинский химический журнал, 2007)
Подано результати дослідження перенесення йонів натрієвої солі фторурацилу в системі желатин—вода під впливом градієнтів електричного потенціалу та концентрації. Визначено деякі параметри водного розчину натрієвої солі фторурацилу. Отримано рівняння для прогнозу зміни концентрації фрагментів натрієвої солі фторурацилу в досліджуваному середовищі. Представлены результаты исследования переноса ионов натриевой соли фторурацила в системе желатин—вода под влиянием градиентов электрического потенциала и концентрации. Определены некоторые параметры водного раствора натриевой соли фторурацила. Получены уравнения для прогноза изменения концентрации фрагментов натриевой соли фторурацила в исследуемой среде. Results of investigation of fluorideuratsil sodium salt particles in system gelatin—water under the influence of gradient of electrical potential and concentration are given. Some parameters of water solution of fluorideuratsil sodium salt are defined. Equations for prognosis of change of concentration of fluorideuratsil sodium salt particles in investigated surrounding are obtained.