Валентин Петрович Черних (до 70-річчя з дня народження) (Украинский химический журнал, 2010)
5 січня виповнилось сімдесят років ректорові Національного фармацевтичного університету Валентину Петровичу Черних – члену-кореспонденту Національної академії наук України, доктору фармацевтичних наук, доктору хімічних наук, професору.